Thursday, December 24, 2009

d r e a m


.setiap org pasti mempunyai barang yg diidam-idamkan betul x?haha
.marcapada ini ku lihat makin ramai remaja begitu fanatik dengan kamera.
.hampir setiap laman myspace,facebook dan juga blog yg aku lawati foto foto mereka pasti terselit kamera ntah ape ape tah.
.semua bersaing mahu tunjuk foto siape paling smart paling cantik haha.
.dslr?.lomo?ape jadah la lomo aku pun tak tahu haha.
.well diriku bukanlah seorg yg gemar sangat akan kamera ini.
.aku pun xtau laa kenape begitu ramai manusia sekarang begitu obses dgn benda nih.
.ramai juga sahabat handai ku yg kemarok ngan benda alah dslr la lomo ke ape aku pon xtau.














saye : ape bende yg kau nk?



rakan1 : kamera



saye : kamera??



rakan2 : aku pon nk kamera











.hampir semua sahabatku gemar akan benda alah kamera nih.
.well kalau korang tanye aku.
.aku cume mahukan nih sahaje.

.nike5.

.mungkin korg tertanye-tanye kenape laa mamat nih minat kasut yg x seberape je nih.

.mungkin ade juge diantare anda yg berkate

'ek eleh kasut nih pon nak keco pe?'.pegi je laa beli.

.well mampos kau laa.haha=p

.aku dah letih men futsal pakai kasut vans lusuh aku.

.asal nak rembat bola je mesti melayang kasut vans aku nih.haha9.

.nak men futsal pon dah takde feeling.

.sape bole tolong belikan aku bende nih?.haha


.dah lame aku mengidam kasut nih.

.aku tak mampu nak beli.

.duit poket ku kosong.

.sebab aku sedang berhutang.haha9.

.aku tanak kamera kat bwh nih haha.

.aku cume nak nike5 nih jer.

.

.gambar nih sekadar hiasan.

13 comments:

-yzd- said...

aku nak buku ilmiah yang boleh ditelaah hahahah

.shin. said...

aku nak awek.
converse metallica limited pun boleh
aku men futsal pakai all star tue dah hancur dah tali kasut.
hahaha

s.c.a.n.d.a.l said...

ohoho . len kli . jgan men hutang2 . sbb tu la . ta dpat nk bli . ape yg u nak . ha3 .
owh! rmai ke yg minat dgn kamera? org d'cni . hphone pon tarak . taw! sdeyh amt! ;(

adam said...

ceh yzd bepura-pura

org pemalu sampai tue xdpt awek nget haha

cik s.c.a.n.d.a.l. thanks for the comment(=

shinchan BEBEL said...

oh.aku nak.
aku nak.
aku nak makan je setiap hari.
HAHA.
*merepek

adam said...

makan=shinchan

memang sinonim=p
haha

Sipot said...

aku nak maria ozawa.bole x adam? :D

Sipot said...

aku nak maria ozawa.bole x adam ? :D

anasxganas said...

bai2.
aku nak anak bai.

adam said...

ye laa pot amek laa mmg maria ozawa wujud utk hidup ngan kau=p
hahaha


kau kan dah ade anak anas?
anak tekak
anak telinge
x cukup lg ke pe=p
haha

anasxganas said...

aku nak anak larh.
anak kandung.
hahahaha

dAShA De jIEhA~ said...

ak nak novel:)

chiquez said...

chet. aku terase. haha.