Wednesday, February 3, 2010

schoolisfun

.ni la jadual kelas aku mase fom5.
.styloooooo abes kan kan?;DD
.takyah cakap.
.aku tau tak stylo pon.
.tak cantik kan.
.tp.
.ade aku kesah?.=p haha


.bukannye abes pon duit aku kalo jadual tu tak menarik.
.lg pon buat pe nk cantik cantik.
.jadual dicipta utk kita mengetahui perjalanan hidup kita dlm seharian kan?.
.so cukup la sekadar bole dibaca.
.mudah difaham.
.senang nk ditafsirkan.hhaha


.sape yg buat jadual kelas aku?.
.ntah aku pon tak igt.haha
.tak tau lah sebenarnye.
.sebab mase 2nd week january09 aleh aleh bende nih dan tertampal kan notice board kelas aku.
.aku igt nk laa jgk kan merase bt jadual utk kali terakhir zaman sekola aku.
.seumur hidup aku tak pernah buat jadual kelas.haha
.tp.
.dah ade org buat dah.
.aku igt nk koyak je jadual tu.
.tp sebab bg aku jadual nih lawa gak so tak jadi lah.haha
.aku tau tak lawa bg korang.
.tp bg aku lawa.
.so ade masalah?=p
.haish.

.bile tenung balik jadual nih.
.aku paling suke ari rabu.
.sebab ari rabu mkn tgh hari awal sikit.
.dlm pukul 12.30 ke pukul 1.00.
.lebih kurang gitu lah.haha
.sebab hari hari lain mkn tgh ari pukul 2.15.
.tu paling cepat la.
.kalo kene time cikgu yg berdikasi 2.30 baru la dpt pegi dm.haha
.sbb tu la batch batch lps skola aku power.
.harap harap batch aku bole jd lg power:D
.cikgu cikgu skolah aku memamg bagus.
.tulus ikhlas mengajar tak mengenal erti jemu:DD
.tp aku paling suke kalo time pjk(mase fom1 dan fom2)
.time pjk nih la aku release tension.haha


.kalo mase fom4 ngan fom5 pulak.
.aku paling suke waktu additional mathematics.(siap name penuh aku tulis)
.nerd eh?.
.lantak kau.
.aku tak kesah kau nk cakap ape.
.aku suke sgt subjek nih sbb cikg salhalida yg ajar.
.comel lah cikgu addmath aku nih.
.lagi lagi bile dia senyum.haha
.walaupun aku tak penah lulus addmath time fom4.
.walaupun aku tak penah merase gred A time fom5.
.aku tetap suke addmath tau.
.sbb aku dpt rasekan keikhlasan cikgu sal terhadap kelas aku.
.dia ajar kelas aku dengan caranya yg tersendiri.
.aku suka cara dia mengajar.haha
.aku tak tau kenape asal beliau masuk kelas aku je.
.sume org jd happy.
.suasane kelas aku macam ceria jah dibuatnye.
.cikgu sal nih mmg penyeri kelas aku la.haha:DD

.thanks cikgu sal:DD


.kelas aku nih tade la hebat mcm kelas lain.
.setiap kali exam bole dikatekan kelas aku mesti antare yg corot.
.1 subjek je yg kls aku power-p.moral.
.haha tu pon sebab dua kls je yg ade bkn melayu kt skola aku.



.satu satunya achievement kelas aku-anugerah sudut nilam terbaik.
.tak sangka la duh.
.siap ade karpet bole baring baring guling guling lg sudut nilam kls aku nih.
.hebat gak kelas aku.haha
.igt senang ke kelas aku nk menang award.
.kalo kebersihan komfem la iota pegang.
.kalo rugby epsilon pegang.
.kelas aku cume dpt naib johan shield je.(tu paling corot kalo kau nk tau)haha
.kalo akademik komfem la zeta.


.aku tak kesah nak cerita pasal kelas aku.
.walaupun kelas aku tak hebat cam kelas lain.
.tp aku suke kelas aku.


.dalam dunia nih.
. tak semua benda yg kita nak kita akan dapat.
.dan.
.tak semua yg kita dapat tu yg kita nak.
.biarlah kelas lain rangkul semuanya.
.aku danclassmate tak kesah pun.
.janji batch aku gempak nnti.
.harap harap lah:DD













4 comments:

Sipot said...

dam,penuh semangat aku baca benda nie.

adam said...

haha ape yg semangat?:DD

shinchan BEBEL said...

fuyyooo.aku pun semangat jugak.ehee eheee HEHE :D

MIE said...

rindu nk skola ke..??
ingtkn ko yg buat jadual tu.
haiih.=.='
gaye cm ko yg wt je.duh.